Mark Volberg donirao 1.500.000 dolara žrtvama seksualnog nasilja

14 januar 2018
Author :  

Izgleda da holivudskom licemjerju nema kraja: glumica  Mišel Vilijems pristala je da za minimalnu novčanu nadoknadu - ispostavilo se samo 1.000 dolara -  ponovo snimi sve scene iz kojih je izbačen Kevin Spejsi iz već završenog filma, podržavajući odluku režisera Ridlija Skota koji je na tome insistirao odnosno tim činom osuđujući "predatorsko" ponašanje inkriminisanog slavnog glumca, ali ne znajući da su se menadžeri Mark Volberga za ponavljanje istih scena u tajnosti izborili za sumu od čak 1.500.000 dolara!

Kada je informacija o disproporciji između (dodatnih) honorara glavne muške i ženske zvijezde u filmu “All the Money in the World” procurila , reakcije (ženskog dijela) javnosti su bile žestoke, tako glasne i strasne da je Volberg praktično bio prinuđen da povuče potez kojim će se iskupiti – donirao je sav svoj honorar dobijen za ponovljeno snimanje fondaciji “Time's Up” koja pomaže žrtve seksualnog nasilja na radnom mjestu, ne samo u filmskoj industriji. Fondacija je osnovana 1. januara ove godine, a nastala je nakon skandala holivudskog mogula Harvija Vajnstajna nakon čega se zakotrljala naizgled nezaustavljiva lavina optužbi koje pokreću žene za seksualno uznemiravanje i diskriminaciju, širom svijeta. 

Ono što može da utješi jednu od najtalentovanijih glumica mlađe generacije jeste nedavna nominacija za Zlatni globus, te skoro izvjesna nominacija za Oskara, a nije isključeno da isti i osvoji za ulogu u ovom kontroverznom filmu koji uskoro stiže u domaće bioskope.

1148 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio