Top Liste

Pet obrada poznatih pjesama koje su na razini originala

Rate this item
(0 votes)

Nekolicina sjajnih obrada u poslednjih petnaestak dana bila je povod da izaberemo pet ponajboljih verzija omiljenih odnosno rado slušanih pjesama koje poznajemo u originalnom izvođenju Stivija Vondera, grupe Toto, Rijane, Eltona Džona i Link Reja, a svaka od ovih pjesama obrađivana je više ili čak puno puta; neke su nam već i dosadile pa ih najčešće preskačemo na plejeru, no to vam ovom prilikom ne preporučujemo da učinite. Možda se iznenadite svježinom ili dubinom koju su, skoro sve, dobile u novom ruhu.

Spotovi po kojima ćemo pamtiti (kasno) ljeto 2018.

Rate this item
(0 votes)

Lana del Rej je za sam kraj ljeta tempirala objavljivanje novog, intrigirajućeg singla i pratećeg spota “Venice Bitch” u kome kaže "And as the summer fades away, nothing gold can stay"… Ipak, posle ovog ljeta ostaće kao i svake godine naramak uspomena, situacija i stanja koja ćemo pamtiti, pa tako i neke pjesme; njih ćemo možda vezivati uz ljeto koje odlazi, ili će nas na njega samo asocirati neki od spotova koje smo izdvojili, pažljivo probirajući nepreglednu, a najvećim dijelom neuglednu ili nepamtljivu video produkciju počev od 21. juna do 23. septembra.

(NOVI) SPOTOVI S KRAJA JANUARA

Rate this item
(0 votes)

Krajem prošlog mjeseca pojavilo se puno potencijalno zanimljivih video spotova, od kojih smo probrali desetak, uz opasku da je novi Beck patetičan, nova pjesma U2 toliko loša da nismo imali srca da je stavimo, dok je Fever Ray prekardašila sa svojom blaziranom šokantnošću po svaku cijenu. Na regionalnoj sceni snimljen je niz noviteta, uz dva-tri vrlo dobra video klipa, a glumica sa naslovne slike obilježila je čak dva spota u poslednja tri dana.

Spotovi po kojima ćemo pamtiti početak ove godine

Rate this item
(0 votes)

Neposredno uoči i nakon Nove godine pojavili su se video spotovi koje želimo posebno da vam predstavimo, tim prije jer je riječ i o nekoliko video uradaka sa (nekoliko) albuma koji su se našli na našoj godišnjoj listi najboljih regionalnih albuma 2017. godine, uz dobrodošla pojačanja iz inostrane produkcije. Od domaćih odaberite favorita po vlastitom senzibilitetu, a provjerite da li je Šarlot Gensbur podjednako dobra kao režiserka, koliko kao glumica i muzičarka, jer nam se čini da je snimila prvi izuzetan spot 2018, uz već istaknuto melanholično (duboko) plavetnilo Manic Streat Preachers.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio