Ridli Skot izbacuje sve scene sa Kevinom Spejsijem iz već završenog filma !

09 novembar 2017
Author :  

Samo mjesec i po dana prije zakazane premijere filma “All the Money in the World” reditelj Ridli Skot je donio odluku da ponovo snimi sve scene u kojima je glumio Kevin Spejsi, zbog niza optužbi o seksualnom uznemiravanju mladića od strane slavnog glumca, koji se već nakon prvih optužbi deklarisao kao homoseksualac.

Nedugo nakon skandala sa producentskim mogulom Harvijem Vajnstajnom, Holivud potresaju šokantna svjedočenja i tvrdnje da je Spejsi još jedan “seksualni predator” koji je napadao ne samo osamnaestogodišnje momke, nego i maloljetnike. Nizu optužbi među kojima je najšokantnija izjava glumca Entoni Repa kako je traumu sa Spejsijem doživio još kao 14-ogodišnjak, pridružila se i tvrdnja Harija Drajfusa kako ga je čuveni glumac krišom nedolično dodirivao dok su u prostoriji bili samo njegov otac Ričard i Kevin, dok su pripremali predstavu za Old Vic teatar. Osoblje i drugi glumci znamenitog pozorišta u Londonu u kojem je Spejsi proveo 11 godina kao umjetnički direktor, takođe su potvrdili da su lično doživjeli ili pak bili svjedoci mnogih uznemiravajućih scena, a dio ekipe serije “House of Cards” obznanio je da se glumac nedolično ponašao tokom snimanja popularne serije u kojoj igra američkog predsjednika.

Kao posljedica novog skandala producenti su otkazali planiranu novu sezonu serije “House of Cards”, a producentska kuća Sony povukla je “All the Money in the World” u kojem dvostruki Oskarovac glumi multimilijardera Džon Pol Getija koji odbija da plati otkup kidnaperima sopstvenog unuka! Film je zapravo povučen po želji čuvenog britanskog režisera koji se pribojava da bi njegovo poslednje ostvarenje moglo imati lošu gledanost zbog svega navedenog, te da bi čak moglo doći do bojkota od strane gledalaca i filmskih kritičara. Iako te sumnje nisu zasnovane na činjenicama, Skot se odlučio na riskantan potez - da ozloglašenog glumca zamijeni kolega Kristofer Plamer, koji je navodno bio prvi izbor za ulogu negativca u filmu čija je premijera i dalje zakazana za 22. decembar. To znači da će sve scene u kojima se pojavljuje Spejsi biti iznova snimljene sa Plamerom, uz učešće drugih glumaca, i izmontirane sa već završenim ostatkom filma čije kadrove možete pogledati u trejleru, u kojem Spejsi, uprkos svemu, djeluje impresivno.

559 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio