Meril Strip u dramediji Stivena Soderberga (video)

18 novembar 2020
Author :  

Meril Strip po drugi put sarađuje sa Stivenom Soderbergom, i iako njihovo prethodno postignuće nije izazvalo posebnu pažnju publike čini se da će film “Let Them Talk”, koji će premijeru imati 10. decembra na HBO Max-u, biti mnogo inteligentnija komedija (sa elementima drame) od onih koje je poznati režiser snimio tokom prethodne dekade.

Pored glumačke dive koja kao da se specijalizovala za komične role u svojim zrelim godinama, u tome će joj pomoći Kendis Bergen i Dajana Vist, u ulogama prijateljica glavne junakinje, inače slavne književnice - na zajedničkom krstarenju isplivavaju razne neraščišćene situacije i emotivni ožiljci iz prošlosti, pa njihovo putovanje ne biva onoliko zabavno koliko su planirale. Zabavno bi moglo biti nama sa druge strane ekrana, na šta ukazuju prvi inserti.

Soderberg ne samo da je režirao, nego je i montirao film, još jedan u nizu snimljenih za kablovske televizije, a takođe je potpisan kao direktor fotografije. Zapravo je ovo film sa manjim budžetom i sa minimalnom tehničkom ekipom za snimanje, uz dosta prostora za improvizaciju unutar zacrtanog scenarija. U nedostatku filmskih hitova u godini pandemije, mogao bi da bude blaženi, na TV meniju često traženi hit koji je zapravo potreban reditelju sa tri prosječna, čak i komercijalno neuspješna prethodna filma, iako ove godine dovršava i jednu akcionu avanturu, triler a ne komediju, sa Metom Dejmonom u vodećoj ulozi…

35 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio