Regionalni konkurs za kompilaciju "KLAVIRSKO NEBO #3"

21 maj 2020
Author :  

Konkurs za kompilaciju Klvirsko nebo #3 je otvoren, kako za profesionalne tako i za sve one koji se amaterski bave komponovanjem, uz uslov da žive i rade u Srbiji, Hrvatskoj, Crne Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji ili Sloveniji.

Zainteresovani mogu da pošalju kompozicije u kojima je klavir u centru pažnje, a u obzir dolaze samo autorska odnosno koautorska djela koje nisu ranije zvanično objavljena – bez obzira da li na nosaču zvuka ili digitalno – i koja su nastala u poslednje dvije godine. Dužina kompozicije je ograničena do sedam minuta, naravno dozvoljena je upotreba raznih drugih instrumenata, pored klavira, a nema žanrovskih niti aranžerskih ograničenja.

Rok za prijem radova je 31. jul 2020., a potrebno ih je poslati kao nekompresovane fajlove - WAV ili AIFF format –  te uz kompoziciju priložiti kratku biografiju, na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Izabrane kompozicije biće objavljene digitalno i, ukoliko to bude moguće, i na nekom od nosača zvuka (CD, vinil), a uslijediće i promocija izdanja.

Organizatori su Pop Depresija u saradnji sa Kišobranom, uz podršku LP Dua.


Finalni izbor na prva dva konkursa čine djela čiji su autori sledeći: Jovana Backović, Stefana Simonović, Milica Tegeltija i Luka Ignjatović, Svetlana Govorković (Monamie), Ilija Ludvig, Petar Stevanović (VIS Ljubičice), Milica Predolac, Andrej Negić, Marko Marić, Veljko Nenadić, Tijana Mićović, Marija Živanov, Jan Nemeček, Pavle Popov, Vladislav Rac, Dušan Gajić, Ana Ćurčin, Nenad Jovanović, Andy Pavlov, Ana Anastasov, Kosta Jevtić, Vladia Mikićević, Dejan Ilijić, Ah Ahilej, Ivana Đukić, Dimitrije Beljanski i Relja Ilić.

O prvoj kompilaciji pisali smo opširnije, recenziju možete pročitati OVDE, a u nastavku je video sa promocije tog izvrsnog audio izdanja.

105 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio