NA PRVO SLUŠANJE: Tyger Lamb - Sugar

06 avgust 2018
Author :  

Tokom prošle i ove godine rock četverec iz Zagreba u garaži je, a potom i u studiju, smiješao blues, surf, soul, rockabilly i druge stilove u moćnu muzičku melasu koju serviraju po vodećim festivalima, uživo promovišući svoj prvi album “Born into This”. Nakon zapaženih nastupa na INmusic festivalu, Europavoxu i Demofestu, gdje su prošle godine u takmičarskom programu osvojili “srebro”, Tyger Lamb ovog ljeta otvaraju SuperUho, kao prvi bend koji će večeras zasvirati na kultnom festivalu u Primoštenu.

Prvi je i ovaj spot kojim su prije nekoliko dana vizuelno podržali ionako opasan singl “Sugar”, jednu od najistaknutijih, ali i najistančanijih pjesama sa debija objavljenog ovog proljeća. Ukoliko još uvijek niste obavezno preslušajte kompletan, kvalitetom ujednačen album na njihovoj bandcamp stranici, budući da je riječ o značajnom osvježenju na nezavisnoj muzičkoj sceni.

Mladi bend od koga puno očekujemo čine harizmatična pjevačica Martina i simpatični dečki: Bruno na gitari, Antonelo na basu i Ivan za bubnjevima. Njihovo debitantsko ostvarenje majstorski je producirao Dalibor Pavičić, iz (ex) Bambi Molesters-a, a zvuk u aktuelnom singlu (i spotu) je posebna poslastica za ljubitelje naoštrenih, senzacionalnih gitara i strastvenog vokala, što je zapravo srž njihovog autentičnog izraza izraslog iz klasičnih, vintage žanrova.

171 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio