Godina Felisiti Džons

14 jun 2016
Author :  

Felisiti Džons nas je "zavela" u romantičnoj drami „Like Crazy“, zablistala punim sjajem u režiji Rejfa Fajnsa kao „Nevidljiva žena“ u kojem je itekako bio vidljiv njen rafinirani talenat, a ulogom u još jednoj biografskoj drami snažnih emocija, „Teorija svega“ za koju je zaslužila nominaciju za Oskara, dokazala se kao jedna od ponajboljih britanskih glumica mlađe generacije.

Zapravo, Felisiti i nije više tako mlada, u svojoj 33. godini snima „punom parom" - do kraja ove godine očekuju je čak četiri premijere: u dvjema akcionim dramama od kojih je jednu režirao iskusni Ron Hauard, obećavajućoj fantaziji u režiji španskog autora J. A. Bayone, te još jednom u beskrajnom nizu filmova iz Star Wars kosmosa.

Rogue One: A Star Wars Story“ mogao bi je katapultirati među veće glumačke zvijezde, a potencijalni bioskopskii superhit u režiji Gereta Evansa definitivno razbuktava maštu SW fanova , sve u raskošnoj produkciji Lucasfilma-a.

U na prvi pogled maštovitoj filmskoj fantaziji „A Monster Calls“ gospođica Džons nema veliku ulogu, ali je očito značajna pa samo jedno pojavljivanje u trejleru ostavlja prilično snažan utisak.

Možda najupečatljivije djeluje u kadrovima sa već vidno ostarjelim Tomom Henksom, u filmu "Inferno" kojim će R. Hauard pokušati da ponovi komercijalni uspjeh „Da Vinčijevog koda“ i (dijelom) „Anđela i demona“.

Čini se da je Felisiti dobila više nego dovoljno prostora  u trileru „Collide“, uz priliku da glumi sa ser Entoni Hopkinsom i Benom Kingsliijem. Ne sumnjamo da je tu priliku iskoristila na najbolji mogući način, u okvirima zadatog žanra.

487 Views
Novak Govedarica

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio