Dženifer Hadson u biografskom filmu o Areti Frenklin (video)

01 jul 2020
Author :  

Dženifer Hadson već je svojom prvom ulogom pokazala vokalne sposobnosti, ali i glumački kapacitet osvojivši i Oskara i Zlatni Globus za ulogu u filmu “Djevojke iz snova”, početkom 2007. godine. U međuvremenu je imala stabilnu ali ne previše atraktivnu glumačku, zapostavivši pjevačku karijeru. Čini se da je izvrsno odabrana za ulogu jedne od najboljih pjevačica svih vremena, u filmu koji prati biografiju soul dive, takođe poznate kao aktivistkinje za građanska prava Afroamerikanaca.

Prvi trejler ne nudi previše, samo nekoliko inserata i djelić pjesme “Respect”, koji je bio prvi veliki hit Arete Frenklin. Zanimljivo je da je u pitanju klasik Otisa Redinga, koju je Areta obradila na sebi svojstven i superioran način. Inače se muzikom počela baviti sa četrnaest godina u crkvenom gospel horu, da bi fantastično uspješnu muzičku priču finiširala kao prva žena koja je upisana u Rokenrol kuću slavnih.

Pored Hadsonove, od poznatijih imena tu je i Forest Vitaker, a režiju potpisuje pozorišna, TV i filmska režiserka Lizl Tomi. Film bi trebalo da igra u američkim bioskopima krajem godine.

94 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio