Sulude scene iz filma “Bilo jednom u Holivudu” (video)

20 mart 2019
Author :  

Bred Pit kao kung fu fajter, Dikaprio kao Kurt Rasel u vesternima, ili nešto slično tome, oba junaka (u ulogama junaka) briljantna u prvim kadrovima iz možda najočekivanijeg filma ove godine.

Deveto dugometražno djelo reditelja i scenariste - dotični scenario brusio je čak pet godina!- od koga nismo ni mogli očekivati ništa drugo nego hiperbolisani humor koji kao da nema granica, istovremeno i posvetu autorovim najdražim žanrovima ali i poigravanje njihovim dobro znanim specifičnostima, no ovaj put očito sa konkretnim metafilmskim a ne samo filmofilskim elementima tj. tehnikama.

Zapravo nije jasno da li će ovo biti metafilm od početka do kraja ili se Tarantino, kao veliki majstor film(ofilsk)e igre, samo zaigrao u prvom tizeru . Premijera “Bilo jednom u Holivudu” je zakazana za kraj maja, na najprestižnijem festivalu u Kanu, a u američke bioskope novi Kventinov film stiže 26. jula.

Pogledajte kako izgleda Margo Robi u liku Šeron Tejt, kako samo moćno plače Leo u liku (glumca) Rika Daltona, i kako se bori njegov dubler - kaskader Klif tj. Bred… dok čekamo duži, pravi trejler koji će nam odgovoriti na gore postavljena pitanja i vjerovatno otkriti nešto više od onog što sada možemo vidjeti. Mada, i ovo što vidimo obećava komediju bez presedana o (kasnim) šezdesetim i Holivudu u tom burnom, više no inspirativnom periodu.

307 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio