Spot za "Nedeljom ujutru" najavljuje LP benda Buč Kesidi

24 avgust 2020
Author :  

Povodom vinilnog izdanja albuma “Euforija” koje će se pojaviti sredinom septembra, indi pop-rok miljenici Buč Kesidi predstavljaju video spot za jednu od najljepših pjesama sa mini masterpisa kojim su oduševili regionalnu publiku, ali i kritiku. Podsjetimo, album smo, pored praktično svih ostalih relevantnih regionalnih medija, i mi uvrstili među nekoliko najboljih regionalnih izdanja, a na Listi regionalnih spotova 2019. našla se i ekranizacija numere “TIHO”, njihovog prošlogodišnjeg ljetnjeg hita.

Vedrana Vukojević režirala je pomenutu, ali i najnoviju ekranizaciju singla “Nedeljom ujutru”, stilski i konceptualno se nadovezujući na prehodni video, u saradnji sa direktorom fotografije Lukom Trajkovićem koji je ulovio jutarnja rumenila grada Pančeva. Moglo bi se već reći da je ovim u cjelini zaokružena vizuelna stilizacija i prezentacija albuma, koji je i muzički do kraja uobličena, konceptualna priča.

Izdavačka kuća “Kontra” pripremila je i drugi tiraž CD izdanja, a u prodaji će se naći paralelno sa LP verzijom pop i rok albuma koji je obilježio prošlu godinu.

99 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio