Još jedan ubojit singl sastava Savana

22 oktobar 2020
Author :  

U nepuna tri minuta četvrti singl više nego obećavajućeg beogradsko-budvanskog benda protutnji kao prava fatamorgana, vrlo kratak ali ubjedljivo ubojit svirački, koncepcijski i produkcijski, pa naprosto nije moguće ne pustiti pjesmu iz početka – puno puta.

Potencijal mladih muzičara koji su sa samo nekoliko pjesama izgradili specifičan i na ovom podneblju potpuno drukčiji stil - prilagođavajući dinamiku i snagu tzv. pustinjskog roka različitim, a opet sličnim senzibilitetima četiri ravnopravna (ko)autora i izvođača – prepoznali smo već od starta, proglasivši njihovu prvu pjesmu Singlom sedmice. “Vitalne supstance” pratili su "Efikasan način bekstva" i “Sposobnost za ubijanje” (u saradnji sa Dukatom iz grupe Stray Dogg), oba efikasna i snažna singla, pa sve skupa budi nadu da će debitantski album “Tarangira” biti "opasno" osvježenje na regionalnoj sceni, sa daškom svjetskih trendova.

Podsjetimo, sastav Savana čine četvorica gitarista i vokalista - Andrej Lovrić, Aleksa Majstorović, Dario Vuksanović i Aleksa Nedić, a za bubnjevima i u ovom singlu gostuje Marko Ajković.

92 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio