THE NATIONAL NAJAVIO NOVI ALBUM

06 mart 2019
Author :  

Prelijepa Alisija Vikander glumi u promotivnom dvadesetdvominutnom filmu kojim će jedan od najpopularnijih (indie) rock bendova, uopšte a posebno u Hrvatskoj i susjednim državama,najaviti sledeće studijsko izdanje, a za koji trenutno možemo samo vidjeti teaser.

Kao najava za album “I Am Easy to Find”, The National su objavili i prvi singl upečatljivog naziva “You Had Your Soul with You”, koji na prvo slušanje može i zbuniti fanove, kako zbog (previše?) ubrzane dinamike tako i zbog (za)čudne produkcije, neki bi čak kazali “preproduciranosti”. Utisci su podijeljeni o prvoj pjesmi, koja je u stvari duet Meta Beringera i Gejl En Dorsi koja je sarađivala sa pokojnim Dejvidom Bouvijem. Zanimljivo je da će se na albumu čuti i drugi dražesni ženski vokali, Lize Henigen i Šeron Van Eten između ostalih.

Album izlazi sredinom maja za etiketu 4AD, do kada će nam sigurno otkriti još par singlova. Dio pjesme koji prati pomenuti teaser čini se kao uspješnija i klasičnija varijanta benda iz Sinsinatija, sa dominantnim baritonom frontmena i takođe lijepim ženskim bek vokalom, pa je još uvijek teško ocjeniti odnosno procjeniti u kom će se smjeru kretati ostale pjesme…

272 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio