Puno ljubavi u novom spotu benda BETI

22 novembar 2021
Author :  

Pred ljeto prošle godine Natali Dizdar i članovi grupe Mayales najavili su zajednički projekat, pod imenom BETI, soft pop-rok zvukom u vrlo zapaženoj pjesmi „Slobodna“. Sada je na redu „Bez ljubavi“, kojom se vraćaju plesnim ritmovima, ponovo ljubavnim stihovima koje je napisao Denis Špičić, sa kojim su uspješno sarađivali i na prethodnom, šarmantom singlu „Vili“.

Muziku zajednički potpisuju Natali, Luka Geček i Vlado Mirčeta. Pjesma je inače začeta u Njujorku, u kom je boravila popularna pjevačica, a po povratku u Zagreb uobličena je, bolje reći (u)komponovana u saradnji sa dvojicom pomenutih, izuzetnih gitarista, i to u produkciji Pavla Miholjevića koji je takođe dio BETI benda (a i on je učestovao u aranžiranju, uopšte kompletiranju još jednog potencijalnog hita).

Propratni video režirao je i montirao Filip Dizdar, te ne čudi da njegova sestra blista svim svojim dražima, od kojih je najizrazitija izvođačka i scenska senzualnost na koju je gotovo nemoguće ostati imun. Puno međusobne prisnosti i ljubavi prema muzici, vidljivo je u kadrovima koji se poigravaju bojama , ali što je još važnije može se osjetiti u pjesmi – na radost brojnih fanova.

182 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio