Print this page

Povratak raspjevane dadilje

06 mart 2018
Author :  

Jedna od najzanimljivijih filmskih najava dolazi iz Diznijeve radionice.

Najšarmantnija dadilja, koja je po priči P. L. Travers prvi put na filmskom platnu oživljena 1964. godine, vraća se u bioskope krajem godine. Pod nazivom „Povratak Meri Popins“, iako je realan vremenski razmak mnogo veći, novu filmsku priču će smjestiti samo dvadeset pet godina kasnije. Reditelj filma Rob Maršal je već dokazani majstor mjuzikla koji, između ostalih, potpisuje „Čikago“ (iz 2002. godine) i "Devet", te filmove „Memoari jedne gejše“ i „Pirate sa Kariba: Na čudnim plimama“, a kako će uraditi nastavak ovog klasika, ostaje da vidimo. Prvi zvanični trejler obećava.

Obećava i glumica. Umjesto Džuli Endruz, za potrebe nove generacije je izabrana glumica Emili Blant, osoba čija "bezlična" spoljašnjost uvijek ostavlja prostora da svoj lik lako prilagodi bilo kojoj maski, a njena gluma, zavisno od uloge, uvijek ostaje pomalo obojena hladnoćom i suzdržanošću, čak i kad se od nje traže emocionalni izlivi. Za ulogu Meri Popins će joj ta osobina biti od pomoći, svakako.

U filmu se pojavljuju i Kolin Firt, Meril Strip, Lin-Manuel Miranda i Emili Mortimer,  a veza sa prvim dijelom će biti jedan od glavnih junaka priče iz šezdesetih, Dik Van Dajk.

1187 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Latest from Urednik