Print this page

SINGL SEDMICE: Beti - Slobodna

09 jun 2020
Author :  

Plesni soft-pop-rok zvuk i prava pjesma za ljeto koje dolazi - radiofonična, hitična, sofisticirana onako kako su to i solo izdanja dražesne Natali Dizdar, ali i grupe Mayales, koja naravno i dalje nastavlja da postoji u istom sastavu (štaviše ne stoji u mjestu, nego su i oni objavili friški novi singl).

U bendu koji se iz nekog razloga zove Beti, a čini se da ime nije baš najzgodnije pogođeno, pored pomenute poznate i kod šire publike omiljene pjevačice, tu su i Vlado Mirčeta, gitarista i kompozitor sa kojim je Dizdar sarađivala na njenom poslednjem albumu, zatim Luka Geček i Pavle Miholjević, oba članovi kultne grupe Mayales. Da sve bude zanimljivije i frontmen pomenutog sastava, koji paralelno priprema novi album matičnog im benda, Petar Beluhan, priključio se kao neki dopisni član novoformiranog benda – on je, naime, napisao tekst za singl “Slobodna”.

Disko-pop, rok sa reminscencijama na zlatno doba šezdesetih, mrve psihodelije, povrh svega vrhunska svirka i više nego pitka produkcija koja će prijati širem krugu slušatelja, sastojci su koji čine pravu muzičku poslasticu. Naravno., šlag na svemu je senzualni vokal Natali i njena neodoljiva interpretacija, tako da je uspjeh ovog za sada off projekta i njihovog EP izdanja, koje lagano kuhaju, praktično zagarantovan.

1091 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Latest from Urednik