NA PRVO SLUŠANJE: Isabelle - Poljubac

03 decembar 2021
Author :  

Nova u nizu nada na nabujaloj indi(e) sceni Hrvatske zove se Izabela, preciznije Isabelle Thomas, njen prvi singl je “Poljubac”, za koji je sama napisala šarmantne, “srceparajuće” stihove. Jednako šarmira šareni spot u režiji Renate Lučić, sa puno humora u prizorima u kojima se i mlada muzičarka pokazala duhovitom i spremnom da pokaže raznovrsna lica.

“Kako ćemo ići naprijed ako nam koraci uvijek bježe na svoje strane/u trci ljubavi nema nade, nema pravde/uvijek svađe, pokaži lice/daj mi, daaaaaj...”, glasi jedna od strofa, ako smo dobro poslušali i zapamtili, nakon čega slijedi senzualna ekstenzija jednog jedinog stiha “Daj mi da te poljuuuuuuuubim”.... Ali Ljubav se, u svim svojim začudnostima i kontradikcijama, preliva poput vrcanog meda u tom mikro refrenu, otpjevanim ništa manje nego medenim falsetom Izabel(e).

Decentno aranžirana duvačka i gudačka sekcija (violončelo, trombon, truba) dolazi do punog izražaja upravo u refrenu, u vrsnoj produkciji Tonija Tkaleca. Muziku potpisuje Mate Ponjavić, (Svemirko, Fire in Cairo...), a pošto je konkretna saradnja tako uspjela pretpostavljamo da će biti još zajedničkih pjesama. Oslušnite, i obratite pažnju jer to “Poljubac” zaista zaslužuje.

198 Views
Urednik

Email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Spotovi


STEREO Art Magazin
Regionalni popkulturni magazin

Impressum

Urednici:      Dragana Erjavšek
                     Novak Govedarica
Saradnici:   Olja Knežević
                     Boris Fatić
                     Srđan Strajnić
Logo:           Uroš Stanojević
Powerd by : ChoDex Studio